NIJVERHEIDSSTRAAT 24 (ZONE D), 8650 HOUTHULST

HOUTEN TRAPPEN IZEGEM

Schrijnwerkerij Borra richt zich tot de professionele en particuliere klanten in Izegem en Emelgem, Kachtem voor het vervaardigen en plaatsen van houten trappen in houtsoort naar uw keuze en in uitvoering volledig passend bij uw woonstijl: modern, klassiek, rustiek of cottage en met bijgaande leuningen & balustrades in hout of gecombineerd met inox, gelakt staal of smeedijzer.

We maken altijd een 3D simulatie vooraleer in productie te gaan.

Trappen voor regio IZEGEM:

Alles gebeurt in eigen beheer, de productie in de ateliers te Houthulst, de houtvoorraad is steeds op peil, de medewerkers en het management zijn vakbekwaam en betrokken, ook op de werven.

We hebben in dit segment ruime ervaring met alle stijlen, van moderne & design trappen over de cottagestijl of klassiek & rustiek tot het uitbekleden van betontrappen.

We zijn bijzonder competitief in prijs en in leveringstermijn voor regio Izegem door het geavanceerd machinepark, de excellente medewerkers en het rationeel houtbeheer.

De fases zijn: de exacte opmeting, door ons uit te voeren, de offerte, uw goedkeuring, de productie in onze ateliers, de plaatsing, tevens door ons eigen personeel gerealiseerd.

De juiste onderhoudsproducten zijn steeds verkrijgbaar in onze webshop.

Wij bedienen particulieren en professionelen in IZEGEM en daarbuiten.