NIJVERHEIDSSTRAAT 24 (ZONE D), 8650 HOUTHULST

OVER ONS

Schrijnwerkerij Borra richt zich als industriële schrijnwerkerij tot de professionele klanten maar voor houten trappen kunnen particulieren ons ook contacteren.

Zakelijke markt (alle binnen- & buitenschrijnwerk)

Schrijnwerkerij Borra richt zich als industriële schrijnwerkerij tot de professionele klanten:

sociale huisvestingsmaatschappijen, vennootschappen en tijdelijke vennootschappen, overheden en OCMW’s, bouwpromotoren, projectontwikkelaars, horeca en tenslotte collega schrijnwerkers & interieurinrichters.

PEFC attest

Schrijnwerkerij Borra NV behoort tot het PEFC Chain of Custody Groepscertificaat van De & D Consult. Bekijk hier het attest.

timthumb (7)

Onze competenties zijn onder meer:

Exterieur:

Houtskeletbouw en houten gebouwen of bijgebouwen

Dakconstructies, dakkapellen, dakoversteken, vakwerken

Gevelbekledingen en sidings in de materialen naar uw voorkeur

Ramen, buitenluiken, deuren, poorten, ballustrades in alle stijlen

Afsluitingen, windschermen, terrassen, straatmeubilair, bloembakken, afwerking in houtsoorten geschikt voor buiten zoals bankirai en massaranduba

Interieur:

Binnendeuren, standaard schilderdeuren, schuifdeuren, ramen met profilering naar wens in meranti, merbau, afzelia, padoek, blokramen, blokkaders met onzichtbare scharnieren, bekledingen en lambriseringen.

Interieurafwerking en -inrichting in MDF, WBP multiplex of gyproc, scheidingswanden, binnenramen, roostering, plafonds, lambrisering, ingemaakte kasten, toonbanken, houten trappen en de afwerking ervan in de stijl naar voorkeur.

Particuliere markt (trappen)

Schrijnwerkerij Borra richt zich tot de particuliere klanten uit West- & Oost-Vlaanderen voor het vervaardigen en plaatsen van houten trappen in houtsoort naar uw keuze en in uitvoering volledig passend bij uw woonstijl: modern, klassiek, rustiek of cottage en met bijpassende leuningen & ballustrades in hout of gecombineerd met inox, gelakt staal of smeedijzer.

We maken altijd een 3D simulatie vooraleer in productie te gaan.

Onze pro’s:

Alles gebeurt in eigen beheer, de productie in de ateliers te Houthulst, de houtvoorraad is steeds op peil, de medewerkers en het management zijn vakbekwaam en betrokken, ook op de werven.